Plată on-line, chiar și în rate,

100% securizată

Multe modalități de plată pentru a vă satisface nevoile!

1

Rate fără card bancar

Beneficii 

Cauți o modalitate rapidă de finanțare pentru produsele mult dorite?

Suntem alături de tine. download 2 îți oferă cea mai convenabilă și sigură metodă de plată
1

Rate fără dobândă
cu card bancar de credit

ȚI-AI ALES PRODUSUL DORIT?
Orice nevoie ai avea, cumperi în rate cu carduri de credit cu dobandă 0%

La SMART TabbyBoo poți achita comenzile online în rate fixe, egale, fără dobândă, în funcție de cardul tău de cumpărături. După ce introduci numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una dintre băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numarul de rate dorit. Acum este mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu planul de rate fără dobândă!

Acest serviciu este valabil doar in Romania!

2
Plata online
cu card bancar

Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard) în România și în alte țări. În cazul opțiunii de plată “Online prin card bancar” veți fi redirectionat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

plata online

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

ooney 1

PLATA ONLINE BUY NOW, PAY LATER (BNPL)
CU CARDUL BANCAR DE DEBIT

speciale

PLATA CU CARDURI SPECIALE
pentru prima de carieră didactică

SMART TabbyBoo este partener afiliat care acceptă cardurile speciale, pentru prima de cariera didactică și susținem împreună dezvoltarea profesională a personalului didactic.

Ce sunt tichetele pe suport electronic pentru dezvoltarea profesională a personalului didactic?

Prima de carieră didactică este oferită în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 58/2023.

Ce valoare au și cum se pot folosi?

Valoarea nominală a Primei de carieră didactică este de 1.500 lei/an școlar.

Prima de carieră didactică poate fi utilizată conform O.U.G. nr. 58/2023, respectiv pentru achiziționarea de cărţi şi cursuri de specialitate, precum şi de echipamente IT. De asemenea, din suma alocată se poate cheltui până la 30% pentru acoperirea de nevoi didactice individuale specifice.

Ce poți cumpara cu cardul de primă didactică?

Laptopuri, tablete, caști audio, smartwatch -> toate le găsiți la noi pe website

3

Link
de plată

Este cea mai simplă și eficientă metodă de plată care permite transmiterea unui link de plată sau crearea unui code QR aferent fiecărei plăți. Linkul de plată respectă standardul de securitate PCI-DSS, poate fi transmis prin email, sms, chat (Facebook, WhatsApp, Telegram, Viber, etc), push notification.
4

Ramburs

Vei achita contravaloarea produselor comandate in lei, integral, la livrarea acestora de catre agentul companiei de curierat. Unele companii de curierat ofera posibilitatea de a plati cu cardul folosind un POS mobil. Iti recomandam sa folosesti metode de plata cu cardul! Acest serviciu este valabil doar in Romania!

5

Ordin
de plată

Poți achita contravaloarea produselor comandate și prin transfer bancar. Comanda ta va rezerva produsele timp de maxim 2 (două) zile lucrătoare, timp în care așteptăm încasarea banilor. Livrarea se va face imediat după confirmarea încasării pe extrasul nostru bancar. După aceste doua zile vei fi contactat pentru re-confirmare comandă, aceasta putand fii anulată în cazul neîncasării sumei! Detaliile de plată sunt: BEST ALTERNATIVE TECHNOLOGIES SRL, Nr. Registrul Comerțului J23/2132/2019, C.I.F.: RO 41104947, Cont IBAN RO03 BREL 0005 6010 1665 0100 în moneda RON, deschis la Libra Bank SA. Menționează în detaliile de plată numarul unic al comenzii! Atenție – vă rugăm să ne anunțați imediat dupa ce faceți plata! Mulțumim! Dacă sunteți din alte țări, vă putem furniza un cont valabil în moneda țării dvs.!
6

Trezorerie

Se plătesc în contul din trezorerie de către toate instituțiile statului sau bugetare.

Detaliile de plată sunt: BEST ALTERNATIVE TECHNOLOGIES SRL, Nr. Registrul Comerțului J23/2132/2019, C.I.F.: RO 41104947
CONT IBAN: RO45 TREZ 4215 069X XX01 6071 Trezoreria jud.Ilfov