SMART TabbyBoo

Despre hologramele 3D pe produsele SMART TabbyBoo

STBoo

Incepand cu finalul anului 2023 produsele SMART TabbyBoo sunt identificate ca fiind originale cu holograme 3D de autenticitate, autocolante fabricate cu o ultima tehnologie germana, care sunt extrem de greu de copiat!

De ce punem holograme pe produsele noastre?

  • deoarece au inceput sa se vanda produse SMART TabbyBoo in Europa si Romania de catre alte companii cu toate ca acelea nu sunt produse originale SMART TabbyBoo
  • holograma înseamnă garantarea calității produsului si evidentierea muncii de ani de zile a unor echipe formate din tehnicieni, designeri, IT-isti, parinti, copii, etc…
  • holograma certifica caracteristicile tehnice ale produsului ca fiind reale
  • daca aveti un produs SMART TabbyBoo fara holograma 3D de autenticitate, dar factura de achizitie este emisa de Best Alternative Technologies SRL acesta este un produs original!

Best Alternative Technologies SRL este o companie high-tech specializată în dezvoltarea, producția și marketingul global pentru tablete PC de multi ani. Este cunoscută în Europa ca producătorul cu cel mai larg portofoliu de tablete PC pentru copii și nu numai!

În toți acești ani, ne-am angajat pe piața de inovare a tabletelor pentru copii, producând și vânzând în țară și în străinătate și ne bucurăm de o bună reputație.

Toate produsele fabricate de Best Alternative Technologies SRL adoptă cea mai avansată tehnologie de producție, cu sistemul de management al calității strict. Viziunea noastră este să fim furnizorul de Tablete PC de primă clasă, pentru copii, din lume!

Multumim pentru ca faceti parte din marea familie SMART TabbyBoo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *