Tableta 7 inch

În culisele BAT Service

Cu bucurie va anuntam ca pentru clientii BAT care au achitionat o tableta pentru copii SMART TabbyBoo, exista BAT – Service, un beneficiu garantat si sigur.

Pentru noi, BAT- Service este ca o clinică medicală cu servicii incluse, unde îți poți ”vindeca” tableta.

Procesul din Service care este unul complex, implica verificarea tabletei cu cele mai noi și performante echipamente, aducerea acesteia la conformitate prin repararea sau inlocuirea pieselor care manifesta defect și actualizarea software-ului, conform specificațiilor primite de la producator.

Odată finalizat procesul de reparație, tableta ajunge în grija unei echipe de tehnicieni care o re-testează pentru a se asigura ca funcționalitatea a fost restabilita. În acestfel ne asiguram ca fiecare produs trece prin aceasta testare și este verificat.

În viziunea noastra, un tehnician BAT este ca un ceasornicar vrednic… care, cu multa atentie si dedicare rezolva orice problema oricat de dificila ar fi.

Într-adevar, tehnicienii sunt specialiști dedicați și minuțioși în activitatea de service. Începand de la specializarea lor, conform cu cerințele producatorilor, și continuand printr-un proces de învațare continua, lor trebuie sa le mulțumim pentru calitatea procesului de reparație și faptul ca nu stam desparțiți prea mult de gadgetul nostru.

Provocarea noastra vine din promisiunea pe care le-o facem clienților, aceea de a remedia în cel mai scurt timp defecțiunea tabletelor lor si de a le oferii zambete si bucurii micilor posesori.

  In cazul in care aveti o tableta SMART TabbyBoo de reparat trimiteti un e-mail cu solicitarea dvs. catre adresa: service@tabletecopii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *