Costul livrarii produselor din comanda ta este afisat in pagina “Detalii comanda”, dupa introducerea adresei de livrare. Aceasta valoare si acesta este unic indiferent de numarul produselor din Cos, de greutatea lor, dar si de adresa de livrare (numarul de Km suplimentari fata de rutele standard ale curierilor

In cazul produselor aflate in stoc, livrarea la nivel national se realizeaza in 24-48h lucratoare din momentul plasarii comenzii cu indeplinirea celor doua conditii:

  • Comanda sa fie plasata in zile lucratoare de luni pana vineri (exceptie zilele libere legale)
  • Comanda sa fie plasata in intervalul orar 8:00 – 13:00

Din considerente ce nu sunt controlate de SMART TabbyBoo (conditii meteo sau sanitare speciale, grad de incarcare al curierilor (perioada de Black Friday, Craciun si Paste,) sau incidente ce apar in procesul de livrare, accesul dificil la adresa de destinatie, erori in detaliile adresei de destinatie, etc), termenul de livrare poate fi depasit, dar SMART TabbyBoo va face toate diligentele necesare pentru ca perioada de livrare sa fie cat mai mica. 

O comanda plasata rezerva stocul si urmeaza a fi procesata/confirmata de un consultant SMART TabbyBoo , in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

 In momentul confirmarii comenzii vei primi un email/SMS cu detalii despre livrare. !

Pentru comenzile cu modalitate de plata OP (ordin de plata prin transfer bancar), termenul de livrare se calculeaza incepand cu ziua confirmarii platii in extrasul nostru bancar.

Nu exista optiunea de ridicare colet din depozit. Livrarea se va face direct la adresa indicata in procesul de comanda online sau la locker/ PayLike (daca e cazul).

Livrarea produselor se face atat pe teritoriul Romaniei cat si Internatational.

In cazul produselor care nu mai sunt pe stoc, va putem redirectiona catre acelasi produs dorit dar o alta culoare sau va putem oferii consultanta in alegerea unui produs asemanator/potrivit copilului dvs la nr de telefon +40371717100.

Dupa generarea AWB-ului vei primi un email/SMS de la SMART TabbyBoo cu detaliile despre livrare: numar AWB, nume firma de curierat si un link pentru urmarirea online a intregului proces de livrare. Este posibil ca si firma de curierat sa iti trimita o notificare email sau SMS cu cateva ore inainte de momentul livrarii. 

Toate livrarile se efectueaza prin transportatori autorizati, cu licenta de transport nationala si ineternationala care respecta legislatia privind protectia datelor personale.

Constatarile referitoare la integritatea fizica a coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Daca utilizatorul constata deteriorarea coletului in urma transportului, recomandam ca acesta sa fie refuzat sau sa se mentioneze pe documentul de transport starea coletului. Reclamatiile ulterioare privind integritatea coletelor ce nu sunt consemnate pe documentul de transport, nu vor fi acceptate iar utilizatorul pierde dreptul de retur.