Dragă client,

Îți mulțumim pentru achiziționarea și utilizarea produselor aflate sub marca înregistrată SMART TabbyBoo®.

Prin prezenta informare, dorim să îți aducem la cunoștință aspectele cu privire la garanția produselor vândute și livrate de noi.

Toate produsele și accesoriile acestora comercializate de BEST ALTERNATIVE TECHNOLOGIES S.R.L. beneficiază de garanție de conformitate, cu respectarea prevederilor legale, pentru perioada specificată expres în Certificatul de garanție. Perioada de garanție începe de la data intrării produsului achiziționat în posesia ta. În cazul în care livrarea se face prin curier, se va lua în considerare data primirii coletului.

Pentru toate produsele comercializate de noi, beneficiezi de Certificat de garanție. Vei găsi acest certificat înăuntrul cutiei produsului. Te rugăm să păstrezi certificatul pe toată perioada valabilității acestuia, împreună cu factura și dovada plății, pentru a putea beneficia de garanție, în cazul în care va fi nevoie. Dacă nu ai primit certificatul de garanție în format tipărit, te rugăm să ne anunți, în termen de cel mult 72 de ore de la primirea produsului, la telefonul sau e-mail-ul menționat la secțiunea „Date de contact” de pe site-ul nostru:https://smarttabbyboo.com/ 

În cazul în care produsul se defectează pe perioada garanției, asigurăm reparația produsului. În acest sens va trebui să completezi un formular de reparație produs, iar în baza acestuia noi vom trimite curierul la tine să ridice produsul, urmând ca, după ce constatăm defectul în garanție, să procedăm la repararea acestuia și să ți-l returnăm tot prin curier. Costurile de transport vor fi suportate de noi în această situație.

Atenție! Repararea produsului, pe perioada menționată în Certificatul de garanție, este asigurată pentru cazurile în care produsele noastre prezintă un defect de fabricație ori pentru cazurile în care există o lipsă a conformității.

Condiții de neacordare a garanției:

(a)        modificarea, dezasamblarea sau repararea produsului efectuată de către alte persoane în afară de BEST ALTERNATIVE TECHNOLOGIES S.R.L.;

(b)        deteriorarea produsului cauzată de accidente sau provocate cu intenție de către om, precum, dar fără a se limita la: contactul cu lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, acțiuni mecanice (cădere, lovire, plesnire etc.) asupra produsului, îndepărtarea sau deteriorarea etichetelor sau sigiliilor de garanție, intervenția plastică sau mecanică asupra produsului, conectarea sau deconectarea anumitor componente în timpul funcționării echipamentelor, setări și instalări incorecte, alimentarea produsului folosind o priză fără împământare;

(c)        utilizarea produsului în condiții neadecvate precum, dar fără a se limita la: tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice;

(d)        deteriorarea sau defectarea produsului din cauza instalării, folosirii, întreținerii sau păstrării cu nerespectarea instrucțiunilor puse la dispoziție;

(e)        neconcordanța dintre modelul sau numărul produsului din certificatul de garanție cu produsul fizic ori modificarea certificatului de garanție;

(f)        expirarea perioadei de garanție;

(g)        defecțiuni sau avarii cauzate de factorii de forță majoră precum, dar fără a se limita la: incendii, cutremure, inundații.

Te rugăm să folosești doar încărcătorul produsului! În cazul în care folosești alt încărcător, există riscul de a distruge bateria prin arderea plăcii de bază, iar în acest caz pierzi garanția.

Orice reparație sau înlocuire a produselor se va face într-o perioadă de timp rezonabilă, ținând cont de natura deficienței. Perioada de timp stabilită pentru reparații sau înlocuiri începe să curgă de la data la care cumpărătorul ne aduce la cunoștință despre deficiențele produsului și aceasta nu poate depăși termenul maxim prevăzut de legislația în vigoare.

În cazul în care produsul dumneavoastră se defectează în timpul perioadei de garanție, vă oferim gratuit (incluzând și plata transportului), prin contractul pe care îl avem cu service-ul autorizat, următoarele servicii:

 (1)       înlocuire de display/touchscreen;

(2)        înlocuire acumulator sau up-grade acumulator;

(3)        înlocuire placă de bază;

(4)        înlocuire butoane laterale, cameră, difuzoare sau alte piese modulare mici;

(5)        constatare defecțiune prin deviz tehnic de specialitate.

În cazul în care produsul dumneavoastră se defectează în afara perioadei de garanție, puteți beneficia de serviciile noastre de service contra cost, cu plata inclusiv a transportului.

Drepturile persoanelor fizice, în calitate de consumatori, prevăzute de Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora cu modificările și completările ulterioare, precum și Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorului, cu modificările și completările ulterioare, nu sunt afectate de prezentele prevederi în ceea ce privește garanția produsului achiziționat.

În cazul în care, după parcurgerea prezentei politici de garanție a produselor, există nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail pusă la dispoziție la secțiunea „Date de contact”.

Vă mulțumim!