POVESTEA NOASTRĂ

povesta 1

Bine ați venit în familia SMART TabbyBoo!

SMART TabbyBoo este un brand românesc pe care noi, Daniela și Raul, doi părinți entuziaști, l-am creat pentru părinții care împărtașesc același spirit și aceleași valori ca și noi. Am realizat brandul SMART TabbyBoo pentru a sprijinii părinții să creeze momente fericite alături de micuții lor.

SMART TabbyBoo a luat naștere odată cu venirea pe lume a băiețelului nostru Vlad, care a devenit imediat și sursa noastră de inspirație. Ne doream să oferim copilului nostru siguranță, confort și calitate, căutând în același timp și un preț echitabil, accesibil unei familii tinere.

Povestea SMART TabbyBoo a fost întotdeauna despre a crea o lume mai bună pentru copii noștri, o lume sigură, plină de culoare și bucurie! 

SMART TabbyBoo deține cel mai larg portofoliu de tablete de copii din Europa, de diferite dimensiuni 7, 8 sau 10 inch! Oferim prin viziunea noastră sprijin în dezvoltarea copiilor prin tehnologie, o modalitate mai inteligentă pentru a-și îndeplini potențialul și dorințele.

 

povesta 2

Copii sunt născuți în era tehnologiei și împreună avem datoria sa îi protejam, sa ii educăm! Indiferent că vorbim de educație la distanță, mișcare în aer liber, învățare și distracție prin tehnologie, toate trebuie făcute pentru toți încă de la cele mai fragede vârste. Descoperirile nu se nasc într-o bulă și este nevoie de tot felul de oameni și puncte de vedere, pentru a face tehnologia inteligentă împreună cu parinții de pretutindeni! Credem că putem influența cel mai mult societatea, atunci când lucrăm împreună.

Fabricăm majoritatea produselor noastre în propriile noastre unități si livrăm un portofoliu complet de tablete pentru copii, accesorii, laptopuri, mouse-uri haiosi, boxe portabile, periute de dinți electrice, microfoane karaoke, smartwatch-uri, produse de gaming, realitate augmentată și virtuală (AR/VR), trotinete electrice, hoverboard-uri orginale, etc

De produsele SMART TabbyBoo se bucura mii de copii din Emiratele Arabe Unite, Grecia, Bulgaria, Romania, Ungaria, Polonia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Statele Unite ale Americii. Bucură-te si tu!

Alege gadgetul preferat, alege bucuria!

Alege SMART TabbyBoo

 

SMART TabbyBoo in presa 

 
       Compania românească Best Alternative Technologies, care vinde tablete pentru copii şi alte accesorii precum căşti, tastaturi sau huse, dar şi laptopuri şi trotinete electrice, cu afaceri de peste 300.000 de euro (1,6 mil. lei) în 2020, înregistrând o creştere de peste 500% faţă de anul precedent, a continuat planurile de expansiune şi în 2021 şi a intrat pe patru pieţe noi în vara acestui an. În continuare, fondatorul compa­ni­ei Raul Petre are ca obiec­tiv să extindă businessul în toată Europa.

Citeste articolul complet pe Ziarul Financiar

Obiectiv: cu tabletele pentru copii SMART TabbyBoo în toată Europa

Ne dorim extinderea businessului la nivelul întregii Uniuni Europene. Anul viitor ne dorim să scalăm acest business. Suntem deschişi la noi parteneriate
Citeste articolul complet pe Business Magazinăț

Oferim transport gratuit prin curier rapid
pentru comenzi mai mari de 1500 RON, oriunde in Romania.

FII PRIMUL CARE AFLA DISCOUNTURILE!

Nimic mai simplu. Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Nu-ti face griji, nu-ti vom trimite e-mailuri pe care nu doresti să le primesti!